Jee maanantai. Vanhemmat olivat täällä viikonloppua viettämässä. Koti sai uutta ilmettä. Keittiönkaappien ja laatikoiden kahvat vaihdettiin, seinät saivat tauluja, lamput varjostimia jne. Tuli superkiva, tykkään kovasti. <3 Eikä tullu kalliiksi, kahvat on ikeasta ja maksoivat muistaakseni 1,5€ 6kpl. Taulut ovat vanhempien luota ja varjostimet äiti teki itse. Hassua miten nuo taulut tuovat turvallisuuden ja kodin tuntua. NIitä katsellessa tulee sellainen fiilis kuin olisin viisivuotias ja köllisin aurinkoisena päivänä sohvalla katselemassa tauluja eikä ole huolia. Auringonvalo vaan liikkuu taulussa eri kohtaan eikä ajalla ole merkitystä.

Kahtena peräkkäisenä päivänä olen ahminut illalla myöhään jonkin verran yli tarpeen. Tai siis ei ole ollenkaan tarpeen ahmia, vaan siis, söin yli tarvittavan kalorimäärän ahmimalla. Öö. Tuliko tähän nyt mitään järkeä?! :3

Huomenna on punnituspäivä, en odota sitä kovin innostuneesti, mutta no. Koko ajan tässä kuitenkin rimpuillaan. Aijuu, tänään tuli viikko täyteen niin että olen jokapäivä jumpannut ja muutamana päivänä tehnyt myös käsipainoilla liikkeitä kun sellaiset sain! Jee! Liikkumishommasta olen kyllä todella ylpeä, en ole IKINÄ ennen kyennyt liikkumaan vapaaehtoisesti näin pitkään! Tavallaan jo odottelen aamuja että "voi" tehdä jumpan, mutta jokakerta joudun tappelemaan itseni kanssa, että "nyt teet sen jumpan jumalauta".

Huomenna näen muutamaa kamusta lounaalla, keskiviikkona ryhmä. Muuten ei olekaan mitään menoja tälle viikkoa. Täytyy opetella sietämään tylsyyttä ahmimatta tai keksiä jotain tekemistä!!