Heräsin tänään jo puoli seitsemältä, en saanut nukuttua kovin hyvin mutta mieli on silti virkeä ja iloinen. Kävin tietysti vaa'alla kun punnistuspäivä on ja jeejee 1,8 kiloa on kadonnut viime viikosta! <3 Nesteitä varmaan, mutta ihan sama, poistuvatpa turhat nesteet sitten. Kannustaa varsin kivasti jatkamaan säännöllistä ruokailurytmiä ja ahmimismörköä vastaan taistelemista. Hoitajakin soitti eilen iltapäivällä ja tuli tänään jo kahdeksalta kotikäynnille.

Eilen tosiaan innostuin siivoamaan. Pyyhin pölyt, imuroin sohvan ja sohvan alta ja muutenkin paikoista mistä ei yleensä tule imuroitua. Pesin lattiat ja tiskasin ja pesin pyykkiä ja kylppärin jajaja... Ruokaakin ehdin tekemään jossain välissä. Illalla kun vihdoin istahdin suihkun jälkeen sohvalle joka paikkaa vähän kolotteli, mutta se oli sellaista mukavaa "olen tehnyt jotain" - kolottelua. Yön aikana kolotukset onneksi hävisivät. Tosin polvet ovat alkaneet vähän kiukutella kun olen liikkunut ja ollut jaloilla enemmän. Sitä suuremmalla syyllä täytyy liikkua ja jatkaa hyvinsyömistä.

Tein eilen ja tänään herkullisen vihersmoothien aamiaiseksi. Tänään laitoin smoothieen puolikkaan kurkun, pari sellerinvartta, nipun salaattia, banaanin, vettä ja teelusikallisen ashwagandhaa. Oli höpsön hyvää. Ja tuleepahan nautittua heti aamusta kasviksia helpossa muodossa. Vatsakin toimii jo paljon paremmin kuin muutama viikko sitten. Sain myös tiskattua samantien kaikki sotkuni.

Tänään ajattelin leikellä lehtiä kollaaseja varten. Käyn ehkä myös katsomassa löytyisikö lähipuistosta aurinkoista penkkiä jolle voisi hetkeksi istahtaa lukemaan kirjaa. Aurinko houkuttelee ulos.

Muuten ei ole kummempia suunnitelmia tälle päivälle. Ei tarvitse edes ruokaa tehdä kun eilistä sapuskaa riittää koko päiväksi ja mahdollisesti vielä huomisen lounaaksikin.

Ääääää on vaan niin hyvä olo. Hymyilen itsekseni. Kivaa kun huomenna on menoa veljen ja veljen avokin kanssa. Tulee lähdettyä kotoa. Sitten ei olekaan mitään ohjelmaa sovittuna ennen kuin lähden vanhempien luokse. Eipä tuo niin haittaa, olenhan kotihiiri ja nautin itsekseen oleilusta. Voisi vaikkapa alkaa jo tehdä listaa mitä täytyy pakkailla mukaan reissuun. Ai niin ja tänään voisi tehdä asumistuentarkistushakemuksen.

Aurinkoista viikonloppua!