Huomenta! En saanut oikein nukuttua, nousin kello: 5:24. Olen pakkomielteisesti (kuitenkin iloisena) siivonnut kämppää aamusta iltaan. Eilen se sitten vihdoin palkitsi. Nimittäin hajottamalla selän. Hengittäminenkin oli tuskallista eikä sen takia mikään asento ollut hyä. Otin illalla 4mg sirdaludin mutta se ei kyllä jeesannut ollenkaan. Nyt aamulla otin 900mg buranaa ja gramman panadolin ja kummasti olo helpottui! Pystyn taas liikkumaan ja hengittämään jee!! <3 Sen kunniaksi raahasin jätesäkillisen roskia pois mitä on kertynyt kun olen käynyt läpi laatikoita, hyllyjä jne. Olen tosiaankin siivonnut laatikoita, pessyt ikkunan, tiskannut koriste-esineitä, pyyhkinyt ovia ja hyllyjä, puunannut roskakaapin, pessyt pyykkiä, vaihtanut lakanat jne. jne. Mukavaa touhua tämä ja kovin hyvämieli tulee kun koti puhdistuu.

Olen myös alkanut käymään suihkussa jokapäivä. Pysyy iho paremmassa kunnossa, etenkin nyt kun on kuuma jatkuvasti. Hampaatkin pesen säännöllisesti! Vielä pitäisi imuroida sohva, pyyhkiä seiniä + ovia, imuroida ja pestä lattiat. Sitten voikin siirtyä ylläpitosiivoukseen ja ripotella näitä ns. perustavanlaatuisempia hommia pidemmän ajan päähän.

Huomenna pikkuveli ja vaimokkeensa tulevat itapäiväkahville (tai siis teelle, unohdin ostaa kahvia). Väsäilen sitruunaraakakakun. Ostin eilen aineet kakkua varten ja nyt alan ymmärtää miksi pieni pala raakakakkua on niin hemmetin kallis esim. silvopleessa. Kookosöljy, pähkinät jne. maksaa ihan törkeesti!! Kallein yksittäinen ostos oli tuo kookosöljy, muutaman sentin vajaa 10€ / 500ml. No mutta, olen aikonut ostaa sitä muutenkin ja tuosta jää hyvin jäljelle kun kakkuun menee vain desi. Unohdin ostaa myös hunajaa, onneksi kaapissa on jonkun verran, ehkä se riittää makeutukseksi. Veljen vaimokkeen lemppariraakakakku on minttusuklaa. Googlailinkin sellaisen ohjeita mutta olivat kaikki sen verran monimutkaisia että ppäätin aloittaa yksinkertaisemmalla sitruunakakun tekemisellä. Hieman on oma lehmä ojassa, itsehän rakastan kaikkia sitrushedelmiä leivonnaisissa.. :3 Mulla on lainassa veljen kakkuvuoka, ajattelin tehdä kakun siihen niin saavat sitten viedä lopun kakun vuoassa kotiin. Eipä jää tänne minun yksin syötäväksi. :)

Viitta/ponchon neulominenkin on sujunut hyvin vaikka teinkin aluksi muutamia virheitä. Tykkään kovasti tuosta sinapinkeltaisesta langasta. Se on kovin pehmoistakin ja mukavaa työstettävää. En osaa vielä yhtään arvioida tuleeko tuosta minulle sopivaa vaatetta. Jos ei niin annan sen sitten jollekulle jolle se kelpaa ja sopii. :)

Tänään on kolmas päivä ilman oikeaa tupakkaa. Suhteellisen kivuttomasti mennyt sen kanssa. Huomaan kyllä että kun jokin asia menee pieleen niin ensimmäisenä on mielessä savukkeella käynti. Onneksi minulla on tuo sähkötupakka helpottamassa. Laitoin avaamattoman tupakka-askin lääkelaatikkoon. :D On jotenkin huomattavasti helpompi olla polttamatta kun koko ajan on mahdollisuus polttaa jos niin valitsen. VIelä en hetkellisistä mielipahoista huolimatta ole valinnut savukkeen sytyttämistä. Lähinnä siksi että sitten harmittaisi vielä enemmän.