Ömnöm. Maanantai meni yllättävän kivuttomasti syömisten suhteen. SIihen ehkä vaikutti se että näin kahta hyvää kamuystävää. Ja aurinko... ihana, ihana aurinko. <3 Eilen olikin jälleen taistelua, olin iltapäivällä jo klikkaamassa "tilaa" pizzaonlinella kun yhtäkkiä joku otti mussa vallan. Poistin tuotteet ostoskorista ja kirjauduin ulos. Lohkoin perunoita ja laitoin ne uuniin paahtumaan. Säästin sievoisen summan rahaa ja kaloreita ja mielipahaa ja syyllisyyttä jajajajaja...

Menin eilen jo ennen seitsemää sänkyyn. Ei vaan huvittanut olla hereillä. Kirjoittelin ja luin hetken kirjaa sängyssä ja nukahdin. Aamulla oli herätys seitsemältä ja sain jopa raahauduttua ylös. Pientä kinaa kävin itseni kanssa koko ajan, että en mukamas menisi psykoosityöryhmän viikottaiseen tapaamiseen. Kävin suihkussa, pukeuduin ja ajallaan lähdin liikkeelle. VIelä kävellessäni mietin että en mee, käännyn kotiin ja valehtelen jotain. Onneks jalat ei vaan kuunnelleet päätä vaan pääsin päämäärääni. :D Tuli hyvä mieli tästäkin voitosta!

Vähän jopa harmittaa etten loppukuussa enää pääse noihin tapaamisiin kun olen menossa vanhempien luokse "lomalle". Vanhempien luokse on kiva mennä. Osuukin hyvään saumaan päästä vanhempien ruokapatojen ääreen. Maksoin kaikki laskut niin tilille jäi 14 euroa. Eihän sillä sekviä mutta onneksi on jo tosiaan junalippu ostettu vanhempien luokse. <3 Ensi kuussa on toivottavasti hieman helpompaa rahan suhteen. Nyt oli sähkölaskua ja velanmaksua jne. Huomasin semmoisenkin seikan että voisin saada n. 80 euroa enemmän asumistukea, mikä helpottaisi kyllä tilanteita huomattavasti. Haenkin tarkistusta asap.

Löysin eilen itselleni uutta musiikkiakin ja pärähtelin koko päivän (ja nytkin) sitä. Cannibal Ox - Blade of the Ronin. Ihan tajuttoman hyvä levy, pelkkää timanttia alusta loppuun. Löytyy onneksi spotifysta, mutta jos mulla olisi rahaa niin ehdottomasti ostaisin tuon levyn, on niin hyvää matskua.

Pitäisi varmaan tehdä jo kiireenvilkkaa lounasta kun aamupalasta on viisi ja puoli tuntia mutta ei oikein ole näläntunnetta. Tiedän että pitäisi silti syödä ennen kuin olen nälissäni ja ahmimishimo iskee kimppuun. Tänään ruokalistalla varmaankin riisi-possuhuikale-vihreepapumössöä tms. Kuulostaa herkulliselta. :3

Menkatki alkoi muutaman kuukauden tauon jälkeen. Ihan kiva homma, pääsi eroon helvetillisestä menkkoja edeltävästä masennuksesta. Tietysti on epämukava olo kun turvottaa ja sattuu ja tekee vaan koko ajan mieli olla kuumassa suihkussa. Mikä tekee tän päiväisestä ulostautumisesta sitäkin hienomman suorituksen! :3 Toivottavasti tämänhetkinen olo jatkuu monta päivää. Ei ole ahmimismörkö hereillä, se on aina ihan parasta. Tuntuu siltä niinkuin voisi hengittää vapaasti. Olen niin kiitollinen että en eilen tilannut sitä perkuleen hampurilaista. Enkä ole 11:sta päivään syönyt karkkia, suklaata, sipsiä tai jäätelöä!! Edellä mainituista on ollut yllättävän helppo luopua. Maapähkinät ja rusinat korvaa erinomaisesti karkin, dippikasvikset sipsin jne.

Nyt en oikeastaan malttaisi odottaa että pääsen vanhempien luokse. Siellä olemisen takia tosin jää viikottainen punnitus muutaman kerran väliin kun heidän vaakansa ei meikäläisen painoa suostu näyttämään. Noh, ompahan sitten kotiinpalatessa ja vaa'alle astuessa isompi kiva yllätys. Huomenna ja / tai perjantaina pitäisi siivota koti kuntoon, lauantaina tulee ehkäpä vieraita. On myös paljon kivempi palata kotiin kun täällä on siistiä.

Äää nyt alkaakin olemaan jo nälkä. Eli lounasta valmistamaan.