Helous! Järkytyin kun aamulla nousin vaa'alle. Viime maanantaista oli lähtenyt 1,6kg vaikka olen mussutellut hampurilaisia kahdesti!! Oli ihan puulla päähän lyöty olo, en oikein tajua miten tuo on mahdollista mutta hemmetin hienoa kuitenkin! <3 Ainakin tuo luku antaa lisätsemppiä jatkoon. Tuo ei jäänyt päivän ainoaksi positiiviseksi jutuksi vaan kun kurkkasin kelan sivuilta asumistuen tarkastuksen tilaa niin siitä oli tullut päätös ja tuki nousee n.30 eurolla!! Takautuvasti tulee reilu satanen. Laskeskelin myös että jos (kun) saan pysyttyä loppukuun budjetissa niin tille pitäisi jäädä n.70€. Ihan käsittämätöntä. Tämä tarkoittaa sitä että ensi kuussa saan vihdoinkin maksettua osamaksulla ostetun tietokoneen kokonaan pois! Jejee!!

Olen ollut ihan hepuleissa koko aamun. Eilinen meni ruokailujen osalta suorastaan täydellisesti, söin tasaisin väliajoin eikä ahmimismörkö päässyt yllättämään oikeastaan kertaakaan. Hyvä niin. Tänään aamupalasmoothieen upposi porkkanaa, banaani, kurkkua, selleriä, ashwagandhaa, chian siemeniä ja tyrnirouhetta. Hyvää oli. Kahdentoista aikaan täytyy syödä vähän raejuustoa. Päivän ruokailuaikataulun sotkee se että joudun / saan mennä psyk.polin ryhmän mukana ravintolaan syömään. Muuten ihan jepa mutta on tosiaan ihan väärään aikaan mun syömisten suhteen.

Eilen illalla kun oli tylsää täyttelin ensin ristikoita ja sitten laitoin hiusnaamion ja kasvonaamion ja kävin suihkussa. Suihku kyllä parantaa aina oloa. Ja kosmetiikalla on kiva läträtä. Jalkapohjat on ihan koppurat ja mietinkin että tänään illalla voisi ottaa jalkakylvyn ja rapsutella kuivuneet osat veke. Eilen lakkasin varpaankynnet. Täytyy saada jalat kuntoon kun kesä lähenee ja jalat on näytillä. :)

Ruuaksi teen illalla punajuuri-possupataa ja keitettyjä perunoita. Sitä tulee niin iso satsi että syön samaa sapuskaa huomisenkin. Olen kerran aikaisemminkin tehnyt tuota ja hyvää oli. Suht kevyttäkin. Tein jo ensi viikonkin ruokalistan valmiiksi, pitäisi käydä vaan kaupassa hankkimassa kaikki ainekset. Tällä kertaa en tilaa ruokia kotiin, on se 10€ kuljetusmaksu kuitenkin aika tyyris.

Erehdyin tekemään pienen tilauksen H&M:lle. TIlasin sinisen mekon ja fuksian väriset loaferit. Etenkin kenkien toivon olevan sopivat, kaikki ballerinat yms. on mäsänä tai liian pieniä.

On kyllä höpsön hyvä mieli. Olen todella iloinen painonpudotuksesta ja raha-asioiden sujumisesta. Jatkuvaa kamppailua kummatkin ja vaikka olen joitakin tappeluita hävinnyt niin enemmän on tullut voittoja. Tulee liikaa välillä keskityttyä siihen että syö vaikka yhden näkkärin enemmän kuin oli tarkoitus ja sitten kantaa kamalaa syyllisyyttä siitä näkkäristä monta päivää. Hölmöä. Muutenkin tulee liikaa pyöritettyä näitä samoja asioita päässä koko ajan, mutta toisaalta ne on niitä mitä nyt yritän selvittää ja hoitaa, joten ihan sama. Toivottavasti joskus edessä on päivä jolloin ei tarvitse tuskailla näitä juttuja vaan esim. terveellinen ruokailu sujuu sen kummempia ajattelematta.

Täällä ollaan siis hyvillä mielin vastaanottamassa viikonloppua, toivottavasti sielläkin! :)

PS. Game of Thrones jatkuu ensi sunnuntaina jeeeeeee!!!!!