Onnistuin sitten eilen hyvästä mielestä riippumatta töpeksimään, eli tilasin hampurilaisen ja mussutin sen. :( Hampurilaisen jälkeen menin nukkumaan ja nukuinkin kevyet 12 tuntia. Ei auta muu kuin taas jatkaa uudella innolla. Olisi pitänyt paremmin varustautua noihin päiviin kun ei ollut oikein kunnon ruokaa.

Tein eilen tilauksen citymarkettiin ja tänään jo tulikin koko viikon ruuat. Tänään ruokalistalla on parsakaalisalaattia ja broileria. Oikeastaan pitäisi jo laittaa uunia lämpiämään että broisku kerkiää kypsymään ja jäähtymään ennen kuin on ihan huutava nälkä. Onnistuin jopa pysymään budjetissa vaikka ruokaostosten päälle tuli kymmenen euron kuljetusmaksukin. Tupakat vaan täytyy käydä ostamassa ja muuten ei sitten olekaan kauppoihin tällä viikolla asiaa.

Tänään on jotenkin levänneempi ja rauhallisempi mieli kuin eilen. Joten eiköhän tämä tästä. Huomenna aamulla on viimeinen kerta lääketutkimuksen tiimoilta. Kivaa kun se loppuu, vielä kun saisin tahtoni läpi sen suhteen että haluan kokeilla olla ilman abilifya. Olen aivan varma että pärjäisin vielä paremmin jos abilify ei olisi lamaannuttamassa minua. Enkä haluaisi syödä sitä vain siltä varalta että joskus saattaisi tulla kuulo- ja näköharhoja. Jos harhoja tulisi osaisin kyllä reagoida niihin heti ja hankkisin lääkityksen takaisin. En ole tyhmä. Haluan vain saada itseni parhaaseen mahdolliseen kuntoon jotta voisin palata töihinkin joskus.

Elän haaveissa että 2017 olisi se vuosi kun olisin saanut painoa niin paljon pois ja pään kuntoon jotta voisin alkaa hakea töitä. Pelottaa vaan että palkkaako kukaan ihmistä jolla on skitsofrenia diagnoosi ja joka on ollut useita vuosia poissa työelämästä. Haavena olisi päästä kirjastoon töihin. Rakastan kirjoja. Olisi parasta ikinä saada järjestellä kirjoja hyllyihin jne.

En eilen saanut tiskattua mutta hoidin tiskauksen tänään aamulla. EIlen vaihdoin lakanat ja otin uudet tyynyt käyttöön sekä kävin suihkussa. Oli ihana pujahtaa puhtaisiin lakanoihin nukkumaan. <3 Tänään ei ole oikein mitään tekemistä ohjelmassa, muuta kuin ruuanlaitto tietysti. Pitää kyllä keksiä touhuamista etten tylsyyksissäni ala ahmimaan. Pyykkiä olisi kamala vuori mutten voi vielä pestä koneellista kun pyykkitelineet ovat täynnä.

Vaatekaappeja voisi kyllä järjestellä, ovat kaaoksessa. Ja papereita pitäisi käydä läpi ja laittaa kansioon mistä löytyisivät sitten helposti. Että enköhän mä saa ajan jotenkin kulumaan. Nyt kuitenkin uuni lämpiämään ja parsakaalisalaatin tekoon!