Helous! Kävikin ylläripyllärit ja perjantai - sunnuntai kuluivat päihteiden parissa. Hauskaa oli mutta onneksi päihteet loppuivat ja voi taas jatkaa normiarkea. :)

Yllättäen myös syömiset oli ihan mitä sattuu koko viikonlopun mutta koin iloisen yllätyksen kun tänään nousin vaa'alle viikkopunnitusta varten. Lukema oli sama kuin viime viikolla! Haha, voisi kuvitella että olisin pettynyt mutta oikeasti, mässäilyn jälkeen olin varma että luku olisi taas isompi. Tein eilen illalla suunnitelmia ja päätin tavotteita jajaja... Tein mm. viikkosuunnitelman, jatkossa aion tehdä joka viikko sellaisen. Kirjaan siihen lähinnä asiat mitkä tulee muuten helposti "unohdettua". Kuten kuminauhajumppa. Kaivoin kuminauhan tänään esille ja tein yhdeksän liikkeen jumpan. Hiki virtasi mutta tuli myös hyvä olo, jotenkin vetreämpi. Päätin siis tehdä kuminauhajumpan joka päivä. Tällä viikolla saan myös käsipainoja joten niiden kanssa sitten myöskin häslään päivittäin. Lisäksi ajattelin pelailla wii sportsia kahdesti viikossa. Näillä varmasti pääsen hyvään alkuun liikkumisessa, ottaen huomioon että tähän asti olen lähinnä istunut sohvankulmassa kaiket päivät. En myöskään halua tehdä suureellisia suunnitelmia jotka kaatuvat mahdottomuuteensa jo ensimmäisenä päivänä. Näillä mennään niin kauan kunnes tuntuu että haluan jotain muuta!

Päätin myös alkaa taas syödä pelkästään ruokapöydän ääressä eikä sohvalla... Okei, jotain porkkanatikkuja tms. voi napsia elokuvaa katsoessa mutta kunnon ateriat ja välipalat syön ruokapöydän ääressä. Aion tosissani tehdä kaikkeni että saavuttaisin ensimmäisen tavoitteeni jonka päivämäärä on 1.1.2016. 17,7 kiloa pitäisi saada pois siihen mennessä. Ei mitenkään mahdoton tavoite kun ottaa huomioon kuinka suuri lähtölukema on... Töitä saan kuitenkin todellakin tehdä että tuosta kilomäärästä pääsisin eroon tässä ajassa. Tavoitteen saavuttamista helpottamaan päätin aloittaa taas myös sipsi-jäätelö-karkkitauon. Helpompi olla kun ei voi syödä ollenkaan nuita juttuja niin ei tarvii kuvitella että pystyn vaikka ostamaan jääteölä pakkaseen ja syömään sitä kohtuudella. :D

Siivosin tänään kodin taas kuntoon. Ruokakin on jo tehty ja lounas syöty. Välipalaksi on tuoretta ananasta ja hunajamelonia noms. Leikkelin hetken lehtiä että saa materiaalia leikehässäkkäjudui varten. Tänään täytyy vielä käydä suihkussa ja voisi väritellä värityskirjaa. Vaatekaapitkin pitäisi siivota joku päivä. Käydä läpi vaatteita, että mitkä edes mahtuu päälle. :3 Muutenkin on tullut tungettua vaatekaappeihin kaikkea rojua pois kuleksimasta. Hmn, pitäisiköhän näpertää itselle geelikynnet tänään... Voisi kyllä oikeastaan! Kynnet on niin huonossa kunnossa että geelisuoja voisi olla jepa! Joo. Hyvä idea! :D

Suurin haave ja tavoite mulla muuten on se, että ensi kesänä pystyisin normaalisti pyöräilemään!! Ihan sama mitä vaaka sanoo jos pyöräily onnistuu. <3 Kateeksi käy ihmiset jotka voi vaan hypätä pyörään kyytiin ja pistää polkien. Mutta kyllä minäkin, ensi kesänä sitten!