Oli pakko vielä tulla hehkuttamaan kun mulla on jotenkin älyttömän rauhallinen ja hyvä olo. Kylläinen olo. Tämä on jotain ihmeellistä. Ei tee ollenkaan mieli syödä. Kroppa on jotenkin jumijuntturassa mutta mieli virkeä ja levollinen. Ihan ku asiat olis hyvin... :D Erikoista. Minä vielä ajattelin että tästä tulee vaikea ilta kun heräsin jo silloin seitsemältä ja ruokailujenkin välit hieman venähteli. Mutta ei. Tässä mä istun tyytyväisenä olooni.

Vähän on sellainen olo että jotain voisi touhutakin. En kyllä tiedä mitä. Siivous- ja tiskaamishommaa olisi, kello vain alkaa olemaan sen verran ettei kohta enää kehtaa kauheasti kolistella ja vettä valutella. Tosin tavaroiden paikoilleen laittaminen ei ole äänekästä puuhaa. Hmn, pitäisiköhän sitä. Voisi laittaa hyvää musiikkia hiljaiselle ja kaikessa rauhassa touhuta rojuja omiin lokeroihinsa.

Kävin kaupassakin ja ostin herkuiksi kahta eri makua fun light - mehutiivistettä. Tutti frutti ja päärynä-joku makuina. Viime päivinä veden juominen on jostain syystä ollut normaalia heikompaa, jospa nuo saisivat taas nesteen nauttimisen kasvuun.

No mutta, ehkäpä alan touhuamaan.