Heräsin ihan höpsön hyvällä ja energisellä tuulella vaikka nukuin mielestäni huonosti. Heti aamusta aurinko.

Eilen illalla innostuin järjestelemään kirjahyllyt uusiksi. Nyt kaikki on järjestetty värin mukaan, tuli aika hauska. Tuli pölytkin pyyhittyä samalla. Oli myös monta "ai mulla on tälläinenkin kirja" hetkeä. Nyt vaan tuijottelen kirjahyllyjä tyytyväisenä. :D Laitoin jo pyykkiä pyörimään ja olen muutaman asian laittanut paikalleen. Tänään vihdoinkin ajattelin saada kodin kuntoon, sitten ei tarvitse kuin ylläpitää siihen saakka että lähden vanhemmille. Ajattelin lähtöaamuna vaihtaa lakanatkin niin on todella ihana palata siistiin kotiin ja päästä puhtaisiin lakanoihin nukkumaan.

Tämän päivän sotasuunnitelma voisi olla että ensin järjestän kaikki kamat paikoilleen, sitten tiskaan, pyyhin pölyt, imuroin ja viimeiseksi pesen lattiat. En malta odottaa että koti tuoksuu puhtaalle lattian pesun jälkeen. Kuivat pyykit keräsin jo telineiltä pois ettei ole mitään tekosyytä "unohtaa" pestyt pyykit pyykkikoneeseen.

On kyllä nyt niin positiivinen olo että huhhuh. Huomenna olisi punnituspäivä taas. Odotan sitäkin iloisena kun syömiset on menneet nyt monta päivää nappiin niin voisi olettaa että paino on taas tippunut vähän. Mietin eilen vähän tavotteita, pieniä ja suuria. Niitä kohti työskentelen.

Nyt aamupalabanaani ja sitten touhuamaan.