Jumankauta että raivostuttaa. Tilasin taas pitsan ja söinkin sen melkein kokonaan. Tämän suorituksen jälkeen suututti niin kovaa että puunasin makuuhuoneen puti puhtaaksi. Laitoin pyykkiäkin pyörimään. On sellainen olo että täytyy siivota ja kuurata koko koti ja minut itseni puhtaaksi. ARGH. Mikä mussa oikein mättää, miksi teen itselleni hallaa melkein koko ajan?? Monta päivää olen onnistunut olemaan kiltisti ja voittamaan ahmimismörön niin sitten pitää pilata fiilikset tilaamalla jotain hemmetin känkkyä.

Ei auta muu kuin yrittää rauhoittua. Tästä eteenpäin taas voitan pitsanhimoni ja ahmimishimoni jajajajaja... Jooh. Ei auta itku markkinoilla. Heitän pitsan loput roskiin. En usko että saan tänään enää siivottua enempää. Huomenna onkin edessä kunnon urakka. Koti on (makkaria lukuunottamatta) aivan kaaoksessa. Roskia yms. rojua lojuu ympäriinsä. Tiskiä ei onneksi ole kovin paljoa, huomattavasti pahempia läjiä on ollut aikaisemmin. Pyyhin pölytkin mikä on harvinaista minulta.

No mutta, perjantaina kävin vaa'alla ja se näytti 800g pienempää lukua kuin edellisellä viikolla. Olen ihan tyytyväinen tuohon, viikkohan ei ihan nappisuoritus ollut. Jännityksellä odotan miten tämä viikko tulee menemään. Aion onnistua! <3

Perjantaina näin yhtä parhaista kamuistani ja eilen veljiä. Kiva viikonloppu siis ollut.

Äääää mun on pakko jatkaa sittenkin siivoamista, ahdistaa kun on sotkua ympärillä, täytyy suorittaa lankeamisen jälkeinen puhdistautumisriitti!