Hupsis miten aika rientää. Tai matelee. Vointi on ollut huonompi ja sitten ollut menoa niin paljon etten ole kerinnyt tai jaksanut miettiä juttuja.

Olin vanhempien luona ja äiti pesi kaikki mattoni. Eilen sain siivottua kodin kuntoon ja nyt on puhtaat matot lattioilla ja olo varsin kiva kun ympärillä on  siistiä ja puhdasta. Vaa'alla en ole hetkeen käynyt, voisikin huomenaamulla yrittää muistaa tarkastaa tilanne. Ehkä jatkossa myös kiinnittää taas huomiota ruokavalioon. Muutama kuukausi tullut syötyä mitä sattuu miten sattuu.

Rahat on tältä kuulta käytetty. Aamulla sain askin tupakkaa kun palautin pullot. Sillä pitäisi pärjätä ensi viikkoon. :3 Ruoaksi tällä viikolla onkin sitten linssikeittoa.

Juhannus oli aivan ihana, oltiin kolmen ystävän kanssa mökillä neljä päivää. Jotenkin oudon levoton olo on koko ajan, kaipaan seuraa ja tekemistä.

Eilen istuskelin ja mietin miten kiva olisi tehdä salaattia ja pilkkoa juttuja siihen ja tajusin että heti kun ajattelen tekeväni jotain kivaa ääni päässäni sanoo että "et kuitenkaan tee mitään" ja sitten alistun siihen. Että joo, unohdin hetkeksi että olen aikaansaamaton epäonnistunut laiska paska. Tietynlainen herääminen kuitenkin siihen että jokin mussa yrittää lannistaa mua jokakerta kun yritän tehdä jotain. Kun olen tunnistanut ajatus/käytösmallin voin paremmin taistella sitä vastaan. Niinpä eilen tosiaan tein sitten salaattia ja siivosin koko kodin. Hähää minä!

Olen tavannut kesän mittaan paljon uusia kivoja ihmisiä joita toivottavasti saan tavata uudelleenkin! Etenkin kun tämä seurankaipuu vaivaa.

Pian olisi syntymäpäivä. Pidetään ystävän kanssa yhteiset pippalot kun ollaan synnytty samana päivänä, tosin eri vuosina. Jotain kivaa siis odotettavissa! :)

Olen lukenut parisenkymmentä kirjaa, suurimmaksi osaksi random fantsu-sarjojen ensimmäisiä osia kun ostin 14 kirjaa dollarilla kindlelle ja olivat kyseistä laatua. Yksikään kirja ei herättänyt himoja hankkia toista osaa. Nyt luen Omega (girl in the box) sarjan neljättä osaa. Ihan semi ok aivojentyhjennys materiaalia. Sopii hyvin illalla viimeiseksi luettavaksi. Tuota ennen luin The Blood song sarjasta ensimmäisen osan. Pidin kovasti ja jatkan sarjan lukemista jossain vaiheessa. Oli vaan niin väkivaltaista luettavaa että unet alkoi saada ikäviä vaikutteita tekstistä. Kaikenmaailman kidutus / murhaunia näin melkein joka yö...

Tänään huomasin että MS MR:ltä on ilmestynyt uusi levy pari päivää sitten, How does it feel. Levy soi nyt toista kertaa ja olen ikihyviksi ihastunut. Aivan yhtä loistavaa ääntä kuin ensimmäinenkin levy. Myös The Chemical brothers yllätti uudella levyllään, pitkästä aikaa kuuntelemisen arvoista musiikkia heiltä. Etenkin biisi Go kolahti. Grimes on soinut kesällä ahkerasti. Paaaljon hyvää musiikkia tullut kuultua.

Lauantaina olin kaverin keikalla. Melko päräyttävän noise-setin hän soitti. Todellakin pidin.

Ajattelin tänään väritellä mandaloita, tarvitsen viihdykettä ja ajankulua. Siten saan ehkä tupakatkin riittämään pidempään. Ainakin toivossa on hyvä elää! :D